VIDEO: Oceněná Schola Humanitas připraví absolventy na povolání i ke studiu na vysoké škole
Ilustrační foto: Schola Humanitas
Teplice

Litvínov - Schola Humanitas – Střední odborná škola pro ochranu a obnovu životního prostředí - je škola s přírodovědným zaměřením. Nosnými předměty jsou biologie a chemie s důrazem na praktickou výuku v laboratořích školy, která je úzce propojena s propracovaným systémem odborných praxí a exkurzí.

Absolvent školy je člověk s komplexním přírodovědným vzděláním a je dobře připraven jak pro výkon povolání, tak také k vysokoškolskému studiu. O tom svědčí přiložené video.

https://www.youtube.com/watch?v=Yfz1tlYCo-g

Škola obdržela Cenu ministra ŽPČR, je fakultní školou Přírodovědeckých fakult UK Praha, UJEP Ústí n/L a JU České Budějovice. Tři žáci školy zvítězili v celostátním kole středoškolské odborné činnosti.

Podrobné informace o studiu na Schole Humanitas v Litvínově lze získat na dni otevřených dveří ve čtvrtek 4.2.2021, individuálně po předchozí domluvě (Tel: 476 111 226, E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) nebo kterýkoli jiný den po domluvě na výše uvedených kontaktech.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru