Policisté hledají zloděje, kteří vykradli auta v Oldřichově a Duchcově
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Oldřichově vykradl auto. Hledají také zloděje, který se činil v Bílině.

Na parkovišti v Oldřichově vnikl do vozidla, ze kterého odcizil pánskou příruční tašku, oznamovatel přišel o doklady, platební kartu a peníze, celkovou škodu vyčíslil na devatenáct tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a zločin krádeže, za který hrozí zloději až osmileté vězení.

"Stejný trest hrozí i zloději, který se vloupal do auta v Bílině. Pod rozbití okna vnikl dovnitř a odcizil drobné mince, dvě bundy a parfém, Celková škoda byla vyčíslena na téměř deset tisíc korun, po pachateli i odcizených věcech nyní pátrají policisté," uvedl mluvčí policistů Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru