Ve středu bude uzavřená část silnice z Duchcova do Želének
Opravovaný železniční most u Duchcova. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Duchcov – K uzavírce části silnice ve směru od Duchcova do Želének dojde ve středu 2. prosince. Silnice bude v tento den neprůjezdná v obou směrech, konkrétně bude zavřený železniční podjezd z důvodu výstavby nového mostu. Řidiči proto musí použít jiné trasy. V uvedeném dnu dojde také k omezení autobusových linek Vrchoslav – Teplice – Duchcov a Litvínov – Bílina.

Autobusy nebudou ve středu stavět na zastávkách Duchcov kino, Duchcov Želénská a Zabrušany rozcestí. Náhradní zastávkou za Duchcov kino bude zastávka na Teplické ulici, přičemž časy odjezdů budou odpovídat odjezdům ze zastávky u kina.

Linka Bílina – Litvínov bude v úseku Osecká v Duchcově – Zabrušany vedená po objízdné trase. V Zabrušanech bude náhradní zastávkou zastávka u obecního úřadu. Zde budou platit časy odjezdů ze zastávky Zabrušany. Ve zbývající části trasy by se čas odjezdů měnit neměl. Vzhledem k délce objížďky může ale docházet ke zpoždění autobusů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru