Teplice: Novou cyklostezkou se projedeme už příští rok na jaře
Nová cyklostezka povede i přes Zámecké náměstí. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – V dubnu příštího roku budou zahájené práce na Cyklostezce Šanov – rozcestník cest Řetenice – Atomka. Teplický magistrát vypsal před několika dny výběrové řízení na firmu, která projekt zrealizuje. Předpokládané náklady a současně strop pro nabídkové ceny jsou přitom 3,3 miliónu korun včetně daně. Termín podání přihlášek pro případné zájemce je pondělí 14. prosince.

Projektovou dokumentaci pro teplický magistrát zpracovala společnost Rapid Most. Cyklostezka bude měřit 2,260 kilometru a začínat v Rooseveltově ulici. Odtud povede přes Zámecké náměstí k ulici Čs. Dobrovolců, kolem Fotbalového klubu Teplice, Denisovou k ulici Rybniční a končit bude v ulici Mühligova u řetenické sklárny. Trasa využije stávající zpevněné plochy. Pouze v místech, kde jsou komunikace poškozené, případně neodpovídají požadavkům, budou opravené, nebo vytvořené nové.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru