V úterý 1. prosince bude znovu zprovozněna Jankovcova ulice
Snímek z léta, kdy v Jankovcově ulici probíhaly práce síťařů. Foto: archiv / Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Ulice Jankovcova, která je pro dopravu zcela uzavřená od 20. dubna letošního roku, bude v úterý 1. prosince znovu zprůjezdněná. Informaci uvítají zejména řidiči, pro které je Jankovcova přirozenou spojkou do Šanova, ale také cestující MHD. Ti museli vážit cestu k náhradním zastávkám. Důvodem uzavření jedné z nejfrekventovanějších komunikací v Teplicích na dobu téměř osmi měsíců byla rozsáhlá rekonstrukce vodovodu a kanalizace.

Na sociální síti se nedávno objevila kritika špatného stavu povrchu vozovek a chodníků po výkopových pracích. Lidé poukazovali na to, že nový povrch je nekvalitní a praská. Na kritiku reagoval primátor Hynek Hanza. Zdůraznil, že povrch po pracích síťařů není finální, ale pouze dočasný. V příštím roce je podle Hanzy plánovaná druhá etapa, ve které přijde na řadu rekonstrukce chodníků, vozovky a veřejného osvětlení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru