S autem na trávník v Bílině přijel mrtvý otec. Strážníci řešili opravdu hloupou výmluvu
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Bílina - Pokud by se konalo mistrovství světa o nejhorší výmluvu, pak by muž, kterého hlídka Městské policie Bílina řešila za porušení obecně závazné vyhlášky, obsadil pravděpodobně ty nejvyšší příčky. Alespoň tak informují o případu z minulých dní bílinší strážníci. Co se stalo?

Strážníkům, kteří řešili vozidlo parkující na veřejné zeleni, se tento muž, o kterém hlídka věděla, že v minulosti kontrolované vozidlo opakovaně řídil, vymlouval na to, že s vozidlem na místo on v žádném případě nepřijel. Pro vymlouvání měl dobrý důvod. Vozidlo mělo propadlou technickou kontrolu, nemělo sjednané povinné ručení a muž sám nevlastnil řidičský průkaz.

Muž z těchto důvodů hlídce uvedl, že na místo s vozidlem přijel jeho otec. Problém byl však v tom, jak strážníci záhy zjistili, že jeho otec před několika lety zemřel. Dalších komentářů snad ani není třeba. Snad pouze to, že věc byla předána k řešení příslušnému správnímu orgánu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru