OD SOUSEDŮ: Nezvládl auto a narazil do zdi. Strážníkům řekl, že nemá řidičák a je pod vlivem drog
Foto: MP Ústí nad Labem
Teplice

Ústí nad Labem - Dne 20.11.2020 ve večerních hodinách, prováděly byly hlídky strážníků kontrolu parkujících nákladních vozidel v Průmyslové zóně v Předlicích, kdy při projíždění ulicí Tovární spatřily vozidlo po dopravní nehodě, které jelo ze směru od Předlic a za čerpací stanicí na křižovatce ulic Tovární a Pětidomí řidič nezvládl vozidlo a naboural do zdi.

Strážníci na místě zjistili, že muž, který se již pohyboval venku u vozidla, nemá žádné viditelné zranění a je schopen komunikace. Dotyčný řidič byl vyzván hlídkou k prokázání totožnosti a k provedení orientační dechové zkoušky na alkohol.

2411mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Kontrolovaný muž však hlídce předložil pouze občanský průkaz s tím, že strážníkům sdělil, že nevlastní řidičský průkaz a před jízdou užil omamné a psychotropní látky THC a metamfetamin. Z těchto důvodů byla na místo přivolána hlídka Policie ČR​, která potvrdila to, co dotyčný muž uvedl, že není držitelem příslušného oprávnění k řízení motorových vozidel a celou věc si dále převzala k dořešení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru