Teplická konzervatoř pořádá letos den otevřených dveří trochu jinak
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Na teplické konzervatoři se v sobotu 28. listopadu uskuteční Den otevřených dveří. Vzhledem k situaci se ale letos bude konat v jiné podobě, než tu bývá zvykem. Tradiční úvodní setkání s uchazeči a prohlídka budov školy jsou například tento rok zrušené. Nicméně, zájemci mají možnost zúčastnit se individuálních konzultací s pedagogy a prostory školy si mohou prohlédnout virtuálně na webových stránkách.

Zájemci o individuální konzultaci ve výuce hry na hudební nástroje nebo zpěvu musí poslat do školy s časovým předstihem email, že o tuto konzultaci mají zájem. V něm je třeba uvést o jaký obor se jim jedná, případně kterého pedagoga se konzultace týká. V emailu uvedou kromě jména také své hudební nebo pěvecké zaměření a telefonní číslo. Příslušný pedagog s nimi individuální konzultaci domluví telefonicky na konkrétní hodinu.

Obecné informace získají uchazeči o studium osobně v kanceláři školy v den konání akce, v době od 10 do 14 hodin, a to za dodržení hygienických nařízení. Informace je možné rovněž získat telefonicky. K dispozici jsou pro zájemce telefonní čísla 603 565 665 a 777 952 948.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru