Kdo vykradl v Teplicích auto? Policisté hledají zloděje a vyšetřují i další krádeže
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Policisté na Teplicku pátrají po neznámých pachatelích, kteří mají na svědomí vykradený automobil, zmizelý kabel u trati, vykradenou garáž či provozovnu.

Policisté pátrají po neznámém zloději, který v Teplicích vykradl zaparkované auto. Po rozbití okénka vnikl dovnitř a odcizil mobilní telefon, celková škoda byla vyčíslena na tři tisíce korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, za který hrozí pachateli až osmiletý trest odnětí svobody.

Krádež kabelu

Nejméně čtyřicetitisícovou škodu způsobil neznámý zloděj, který poblíž Oseku kradl na železnici. Lapka odcizil asi dvě stě metrů kabelu trakčního vedení, policisté případ prověřují jako zločin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až osmileté vězení.

Vykradená garáž

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do garáže. Odnesl si kola z lehkých slitin, prodlužovací kabel a zvedák na auto, celková škoda byla vyčíslena na patnáct tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže.

Z provozovny zmizel trezor

Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí neznámému zloději, který se vloupal do provozovny v Duchcově. Dovnitř vnikl oknem a odnesl si trezor s penězi, celková škoda byla vyčíslena na téměř šedesát tisíc korun, policisté případ prověřují jako zločin krádeže.

Z plotu zmizel otřesový kabel

Policisté pátrají po neznámém zloději, který kradl v katastru obce Jeníkov. Z oplocení pozemku odcizil sto metrů zabezpečovacího otřesového kabelu, předběžná škoda byla vyčíslena na 180 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, lapkovi hrozí v případě dopadení až osm let za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru