Pomozte Hrobčickým k výhře kamerového dohledu na naučné stezce
Údolí dinosaurů v Hrobčicích. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Hrobčice – K Naučné stezce skřítka Hrobčíka v Hrobčicích míří stále více místních, ale i rodin s dětmi z okolních obcí a měst. Vedení Hrobčic se v lesíku u kostela podařilo vytvořit jedno z nejpůvabnějších míst na Teplicku. Kromě atrakcí, které tu na děti čekají v podobě pohádkových postav, dinosaurů, velké klouzačky a různých herních prvků, nabízí stezka jako bonus řadu příjemných posezení a úžasné výhledy do krajiny.

Ne všichni návštěvníci sem ale přicházejí za zábavou a odpočinkem. I tady se objevují lidé, kteří vytvořené dílo ničí. Podle hrobčické starostky Dany Syslové tak dochází k poškozování pohádkových postaviček i některých aktrakcí. Obec pak namísto toho, aby dál stezku obohacovala novými prvky, investuje do oprav. Vzhledem k faktu, že Naučná stezka skřítka Hrobčíka vede v okrajové lokalitě obce, je složité vandaly přistihnout. A na zajištění kamerového systému obce nemají finanční prostředky.

Vedení Hrobčic se proto rozhodlo zapojit naučnou stezku do soutěže Slepá místa. Jedná se o celostátní akci, pořádanou společností Axis Communications, která působí v oblasti IP kamerových systémů. Firma spolupracuje na soutěži s bezpečnostními složkami a jako motto akce zvolila: Adoptujeme vaše slepé místo. Axis Communications věnuje do soutěže hlavní cenu, kterou je bezpečnostní kamerový dohled v hodnotě 150 tisíc korun. Podpořit Hrobčické v jejich snaze vyhrát můžete i vy na odkazu zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru