Pozor na změny v městské hromadné dopravě od úterý 29. září
Plná uzavírka Jankovcovy ulice už trvá několik měsíců. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Zatímco úplná uzavírka ulice Jankovcova v souvislosti se stavebními pracemi stále pokračuje, částečná uzavírka Lounské ulice už byla ukončená. Křižovatka u soudu je tak v současné době průjezdná i Lounskou ulicí. Vzhledem k uvedené situaci dochází od úterý 29. září k některým změnám v jízdním řádu Městské hromadné dopravy Teplice.

Linka 101, která jezdí na trase mezi stanicemi Trnovany, Pluto a Anger, bude nově vedená přes stanice Trnovany, Bohosudovská a Maršovská. O víkendech a o svátcích budou některé spoje jmenované linky nově zajíždět i do stanice Novoveská. Cílem této změny je zkvalitnění dopravní obslužnosti zejména pro starší cestující z tamního domu pro seniory.

Od úterý dojde k ukončení zajíždění linky 104 až k vodní nádrži Barbora v Oldřichově. Všechny spoje budou opět končit v Hudcově. U linky 106 bude plně obnovený provoz na trase Nová Ves – Panorama. S výjimkou stále uzavřené Jankovcovy ulice. Do ukončení její uzavírky bude trasa vedená objížďkou přes Benešovo náměstí, Šanov I lázně, Hotel de Saxe a Zeyerovo náměstí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru