Zloději ukradli kolo a překližky, auto a naftu odcizit nedokázali
Ilustrační foto: Armáda ČR
Teplice

Teplicko - Případy krádeží se zabývají policisté na Teplicku. Některé byly úspěšné, jiné se jejim aktérům nepodařilo dokončit.

Z přečinu krádeže ve stadiu pokusu je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích pokusil ukrást auto. Zloděj vnikl do zaparkované Octavie a vylomil spínací skříňku, vozidlo v hodnotě sto tisíc korun se mu ale nastartovat nepodařilo. Pokud se podaří pachatele dopadnout, hrozí mu trestní stíhání a až pětiletý trest odnětí svobody.

Krádež kola

Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který v Krupce vnikl na oplocený pozemek, kde ukradl jízdní kolo. Majiteli způsobil škodu téměř dvacet tisíc korun, policisté po odcizeném bicyklu i pachateli, kterému hrozí až dvouleté vězení, intenzivně pátrají.

Chtěl ukrást naftu

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Trnovanech pokusil ukrást pohonné hmoty. Lapka odšrouboval víčko nádrže u auta na parkovišti a za bílého dne s pomocí hadice odsával naftu do připravených kanystrů. Byl ale vyrušen, takže utekl s prázdnou, na místě činu nechal i své kanystry. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který by mohl skončit lapka až na dva roky za mřížemi.

Krádež na staveništi

Přes sedmdesát překližkových desek zmizelo ze staveniště v Bílině. Neznámý zloděj u železničního mostu, kde probíhají opravy, ukradl materiál v celkové hodnotě 37 tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže, pachateli hrozí v případě dopadení až dvouleté vězení.

Vloupání do bytu

Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Bílině vloupal do neobydleného bytu. Po násilném překonání dveří vnikl dovnitř a odcizil vodovodní baterii, kuchyňský dřez a elektrický sporák. Celková škoda byla vyčíslena na necelé tři tisíce korun, policisté po pachateli i odcizených věcech pátrají.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru