Na Teplicku jsou první dva potvrzené případy nákazy koronavirem. Tři lidé v Česku zemřeli
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - V okrese Teplice hygienici poprvé potvrdili dva případy nemoci Covid-19 způsobené novým koronavirem. V celé kraji je již evidovaných 51 onemocnění.

Informace ve středu ráno s odvoláním na krajskou hygienickou stanici potvrdil primátor Teplic Hynek Hanza. V kraji je 51 případů nemoci. Vedle Teplicka mají po dvou zjištěných nemocných na sousedním Mostecku a Chomutovsku. Dvacet lidí je na Ústecku, šest na Litoměřicku a 17 na Děčínsku. Čtyři lidé se z onemocnění již plně vyléčili.

V celé republice je již deset uzdravených pacientů, ale tři lidé zemřeli. Aktuálně se ví o 1497 onemocnění. Provedeno bylo celkově 22 600 testů..

Jaká se nás v tuto chvíli týkají omezení? Informujeme v článku PŘEHLEDNĚ: Toto jsou nová rozhodnutí vlády. Delší omezení pohybu, těžká situace pro pendlery. Stát podpoří firmy, OSVČ i zemědělce

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru