Obce a města uzavírají mateřské školy, kulturní a sportovní organizace
Mateřská škola ve Školní ulici ve Mstišově bude jednou z těch, které se v pondělí až do odvolání zavřou. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Dubí, Proboštov – Rada města Dubí rozhodla ve čtvrtek 12. března o mimořádném opatření v souvislosti s onemocněním COVID-19 a vyhlásila přerušení provozu ve svých příspěvkových organizacích a složkách, které spadají pod správu města. Rodiče si musejí zařídit hlídání dětí, případně s nimi zůstat doma. Opatření nabude účinnosti v pondělí 16. března a dotkne se zejména dubských mateřských škol.

K přerušení provozu dojde od pondělí v Mateřské škole Dubánek, na Křižíkově ulici, v MŠ Cibuláček v Tovární ulici, MŠ U Křemílka v ulici Rokosovského, MŠ ve Školní ulici v Dubí, Mstišově, v Základní umělecké škole v Dlouhé ulici a také v Městské knihovně a v Městském informačním centru v Dubí. Uzavřená s okamžitou platností byla Sportovní hala ve Sportovní ulici v Dubí, Bystřici.

Také v Proboštově se ve čtvrtek 12. března zastupitelé na svém zasedání rozhodli o přerušení provozu MŠ Pastelka. Stejně jako v Dubí, bude také proboštovská školka uzavřená od pondělí 16. března až do odvolání. Od pondělí se v Proboštově navíc uzavře i Místní knihovna Proboštov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru