Vysvědčení rozdána, po pololetkách přicházejí jarní prázdniny. Kdy si je užijí na Teplicku?
ilustrační foto: CC0
Teplice

Ústecký kraj – Vysvědčení jsou rozdána, v pátek mají školáci pololetní prázdniny. Od příštího týdne navíc začíná kolotoč jarních prázdnin. Jako první v Ústeckém kraji si jich od pondělí 3. února užijí hned ve třech okresech - na Mostecku, Chomutovsku a Ústecku.

V dalším týdnu, od 10. do 16. února, nebudou mít volno žádné školy v Ústeckém kraji, hned ten následující - od 17. do 23. února, si ho užijí na Lounsku. Po nich přijdou na řadu od 24. února do 1. března na Litoměřicku a Děčínsku. Od 2. do 8. března si užijí volna školy na Teplicku.

Na další volno si pak budeme muset nějakou chvíli počkat: Velikonoční prázdniny připadnou na čtvrtek 9. dubna a pátek 10. dubna 2020.

Období školního vyučování ve druhém pololetí bude ukončeno v úterý 30. června 2020.

Hlavní prázdniny budou trvat od středy 1. července 2020 do pondělí 31. srpna 2020. Období školního vyučování ve školním roce 2020/2021 začne v úterý 1. září 2020.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru