Viděl někdo nehodu u Panoramy? Na parkovišti u restaurace kdosi poničil renaulta
Renault Captur. Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Teplická dopravní policie hledá svědky nehody, která se stala o víkendu v Teplicích v ulici Trnovanská na parkovací ploše u restaurace Panorama Bowling.

Tam v pátek v době od 24. ledna 21.30 hodiny do 25. ledna 11. 00 hodin zatím neznámý řidič s nezjištěným vozidlem se zřejmě plně nevěnoval řízení a poškodil pravý bok v zadní části zaparkovaného osobního vozu tovární značky Renault Captur.

Neznámý řidič z místa nehody odjel, aniž by splnil zákonem mu danou povinnost. Veškeré informace k dopravní nehodě mohou svědci zavolat na linku tísňového volání 158 nebo přímo teplické dopravní policii telefonní číslo 974 439 260.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru