Opilec na Teplicku propíchal tímto nožem pneumatiky u šestnácti aut! Řekl proč
Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - Vyšetřovatel v uplynulých dnech obvinil z přečinu poškození cizí věci 36letého muže, který před dvěma týdny propíchal pneumatiky u šestnácti aut.

"Po cestě z Novosedlic do Teplic si vybíjel vztek kvůli osobním problémům tím, že nožem propichoval pneumatiky u zaparkovaných vozidel, majitelům způsobil celkovou škodu téměř dvacet tisíc korun," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podezřelého muže si povšimla svědkyně, která zavolala policisty, ti pachatele chvíli po činu zadrželi. "Při dechové zkoušce mu naměřili 2,28 promile alkoholu v dechu," dodal tiskový mluvčí Policie ČR.

Vyšetřování výtečníka probíhá na svobodě, v případě uznání viny mu hrozí maximálně roční pobyt za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru