Řidič nezastavil na stopce a střetl se u Duchcova s vlakem. Za srážku na přejezdu teď padlo obvinění!
Květnová havárie na železničním přejezdu u Lomu. Ilustrační foto: archiv
Teplice

Most - Policie v Mostě obvinila tento týden z přečinu obecné ohrožení z nedbalosti 51letého muže. Ten měl na silnici II. třídy ve směru od obce Lom na obec Duchcov způsobit dopravní nehodu.

Muž řídil osobní vozidlo a oproti dopravní značce „Stůj, dej přednost v jízdě“ při přejíždění železničního přejezdu nezastavil. Nezastavil ani přes výstražné houkání právě projíždějícího osobního vlaku, který jel ve směru z Litvínova na Oldřichov.

"Došlo ke střetu vozidla s vlakem, ve kterém cestovala desítka osob. Při nehodě nedošlo naštěstí ke zranění osob," připomněla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Alkohol u řidičů byl vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Hmotná škoda byla odhadnuta na částku 440 000 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru