Neviděli jste některou z těchto nehod? Policie hledá svědky
Ilustrační foto
Teplice

Teplice, Duchcov - Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v době od 12:00 hodin dne 29. září do 10:00 hodin dne 30. září 2019 v Novosedlicích, ul. Míru u domu č. p. 125.

Neznámý řidič měl poškodit levé zpětné zrcátko zaparkovaného vozidla VW Passat, a aniž by učinil patřičná opatření daná zákonem, místo dopravní nehody opustil.

K další nehodě mělo dojít kolem 19. hodiny dne 1. října 2019 v Duchcově, ul. Horská cesta u domu č. p. 1217/12. Nezjištěný řidič měl nabourat levou zadní část zaparkovaného vozidla Škoda Superb a z místa nehody ujet. Z dosavadního šetření vyplývá, že nehodu mohla zavinit neznámá řidička červeného vozidla Škoda (Fabia nebo Octavia).

"Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158," uvedl  polceijí mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru