Nezodpovědní řidiči ujeli od nehod v Duchcově a Bílině. Policie hledá svědky
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov, Bílina - Teplická policie vyšetřuje dopravní nehodu, ke které mělo dojít dne 19. srpna v duchcovské ulici Osecká, na parkovací ploše u supermarketu Lidl. V době od 10.30 hod. do 10.55 hod. měl neznámý řidič nezjištěného vozidla poškodit ve vyznačeném parkovacím boxu zaparkovaný automobil značky Citroën a z místa nehody ujel. Dle šetření se mohlo jednat o Škodu Yeti, bílé barvy.

"Dopravní policie hledá svědky i další nehody, která se měla stát v Bílině, v ulici Litoměřická, na parkovišti pro kolmé stání za křižovatkou ulic Čapkova a Zadní. Tam v době od 23. srpna do 21. hodin dne 24. srpna měl nezjištěný řidič poškodit u zaparkovaného osobního vozu značky Škoda Octavia. I tento řidič z místa nehody ujel, aniž by splnil ze zákona mu danou povinnost při účasti na dopravní nehodě. Jakékoliv informace k nehodám mohou občané zavolat na dopravní policii v Teplicích telefonní číslo 974 439 260 nebo na linku 158," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru