Incident v obchodním centru! Řidič kvůli troubení vytáhl zbraň
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Ústí nad Labem - Některým řidičům mohou pěkně povolit nervy. Takový incident se záhy může stát velmi vážnou záležitostí. To se stalo i na parkovišti obchodního centra Forum v krajském městě. Řidiči se nelíbilo, že na něj jiný řidič troubí, tak na něj vytáhl namířenou zbraň.

V sobotu krátce po poledni policejní hlídka vyjížděla k incidentu na parkoviště OC Fórum. K incidentu došlo tak, že 58letý řidič vozidla Ford Max při sjíždění z horního parkoviště zatroubil na před ním jedoucího 48letého řidiče vozidla Dacia Dokker.

"Tomuto řidiči se to nelíbilo, vozidlo zastavil a z vozidla vystoupil a šel směrem k troubícímu řidiči, který rovněž vystoupil. Cestou si k němu si vyndal z opasku střelnou zbraň, kterou mířil na druhého řidiče se slovy, ať zaleze do toho auta zpátky," uvádí k události mluvčí policistů Veroniky Hyšplerová.

Řidič mu odvětil, že má spuštěnou kameru ve vozidle a událost nahrává, načež agresor zbraň zandal do pouzdra, nasedl do auta a odjel. "V současné době se tímto případem zabývá služba kriminální policie a vyšetřování pro podezření z trestného činu Vydírání. Za uvedené jednání pachateli hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 8 let," dodává policistka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru