Do Lipové ulice jste mohli zajít do čítárny pod otevřeným nebem
Čítárna pod širým nebem. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – I přes občasné dešťové přeháňky si milovníci knih a dobré pohody nenechali v sobotu 4. srpna ujít několikahodinovou akci Léto s knihovnou. Regionální knihovna Teplice v parčíku u Seumeho kaple v Lipové ulici pořádala hravé a čtenářské odpoledne. Akci bylo možné navštívit v době od 14 do 18 hodin.

Program byl zaměřený především na rodiny s dětmi. Travnaté prostranství u kaple obsadilo několik stolků se židlemi. „Původně plánované sedací vaky máme připravené v kapli, ale vzhledem k občasným přeháňkám jsme je zatím ven nedávali,“ řekl nám kolem 15. hodiny pracovník teplické knihovny Pavel Kratochvíl.

Pro návštěvníky byla připravená čítárna pod širým nebem. K dispozici tu měli knihy, časopisy i noviny. Děti si mohly půjčit pastelky a namalovat obrázek, zúčastnit se některé z pohybových her a soutěží. Nachystaná byla i nabídka stolních a karetních her, v programu nechybělo luštění kvízů, křížovek, nebo malování na trička.

V závěru odpoledne, od 17. hodiny, se mohli malí návštěvníci podívat na představení s názvem Kocour v botách a detektivové. Pro děti ho připravilo divadlo Creatio.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru