Policisté žádají o pomoc při pátrání po seniorovi. Odešel ze zdravotnického ústavu neznámo kam
Foto: Policie ČR
Teplice

Děčínsko - Děčínští pátrači ve čtvrtek vyhlásili pátrání po sedmašedesátiletém seniorovi z Děčínska, který ve 3.00 hodiny ráno opustil zdravotnický ústav a odešel neznámo kam.

Do současné chvíle o sobě nepodal žádnou informaci a existuje předpoklad, že se bude pohybovat vlakem či pěšky po celém území České republiky. Přes veškerou snahu policistů se seniora do současné chvíle nepodařilo vypátrat.

Pohřešovaný muž byl naposledy spatřen ve čtvrtek 6.6.2019 ve 3.00 hodin v Litoměřicích, s tím, že pojede vlakem. V době odchodu na sobě měl: modrou kosili s krátkým rukávem, modré rifle s koženým opaskem, na kterém byly ozdoby v podobě pozlacených oveček. Na nohách měl sportovní černou obuv. Policisté pátrali na všech místech a prověřovali všechny kontakty, kde by se pohřešovaný muž mohl nacházet, leč do současné chvíle se seniora nepodařilo nalézt.

"Policisté žádají o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži každého, kdo s pohřešovaným mužem přišel do kontaktu či jej zahlédl, nechť kontaktuje nejbližší policejní služebnu nebo policisty na tísňové lince Policie ČR 158," dodává policejní mluvčí Petra Trypesová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru