Bude peklo na průtahu Bílinou jen poloviční? Mění se plány na jeho rekonstrukci
Hlavní průtah Bílinou. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Bílina - Zástupce Ředitelství silnic a dálnic, který řeší objízdné trasy, v pátek informoval starostku města, že rekonstrukce silnice I/13 v původně stanoveném a představeném rozsahu, to je od Kyselky k supermarketu Penny, se v letošním roce neuskuteční.

O aktuální změně v plánu na rekonstrukci průtahu Bílinou informovalo město Bílina. Ukázalo se, že navržená objízdná trasa pro nákladní automobily po silnici I/15 není akceptovatelná. Ředitelství silnic a dálnic, spolu se zhotovitelem, proto bude řešit technologické možnosti realizace pouze I. etapy, a to od Kyselky ke kruhovému objezdu u LIDLu tak, aby byla silnice po dobu úprav průjezdná i pro nákladní automobily.

O výsledcích dalších jednání k této akci budeme průběžně informovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru