Teplice - Olympia Teplice ve spolupráci s Lions Club Teplice Ladies, z.s. a s nadací Život dětem, připravili charitativní projekt, jehož výtěžek pomůže třem vážně nemocným dětem.

„Tyto báječné děti postihla nevyléčitelná nemoc, život je pro ně i pro jejich rodiny velmi obtížný, nejen po psychické stránce, ale také po té finanční. Proto prosíme zákazníky, aby nám věnovali kabelku, sportovní tašku, batůžek nebo třeba plesové psaníčko. Pěkné, dále plně nositelné kousky, budou prodány v rámci dobročinného bazaru, který se koná v našich prostorách dne 4. a 5. srpna 2017. Můžete si tak odnést krásnou kabelku třeba za 50 nebo 100 Kč a hlavně pomoci dětem. Kabelky přijímáme až do 1. 8. 2017 na mnoha sběrných místech v Ústeckém kraji. Příběhy dětí i seznam sběrných míst najdete na webových stánkách našeho obchodního centra,“ řekla k projektu marketingová manažerka obchodního centra.

Do projektu se zapojily modelky Katka Průšová a Eliška Bučková. Věnovaly krásné značkové kabelky od slavných návrhářů. Tyto kabelky se budou nabízet od 20. června formou dražby na Facebooku Olympia Teplice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru