Zloději na Teplicku vykradli chatku, sklep i zaparkované auto
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do chatky. V zahrádkářské kolonii vnikl do přístavku, kde našel krumpáč, tím pak vypáčil dveře do objektu, kde odcizil prodlužovací kabel a odštípl přívodní kabel čerpadla. Celková škoda byla vyčíslena na více jak dva a půl tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

Zabývají se i dalšími krádežemi. Policisté pátrají po neznámém pachateli, který vnikl do suterénu domu v Teplicích, kde ze sklepní kóje odcizil elektrickou a okružní pilu. Škoda byla vyčíslena na necelé dva tisíce, pokud se podaří zjistit zlodějovu totožnost, hrozí mu trestní stíhání pro přečin krádeže a až dvouleté vězení.

Škodu kolem sedmdesáti tisíc korun způsobil neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do zaparkovaného auta. Z vozidla odcizil originální autorádio s navigací, policisté případ prověřují jako přečin krádeže, za který hrozí zloději v případě dopadení až pětileté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru