Muž (26) kradl jako straka. Kriminalisté ho chtěli poslat do vazby, zůstal ale na svobodě
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Z přečinu krádeže byl obviněn 26letý muž, který je podezřelý z opakovaného páchání trestné činnosti.

Je podezřelý, že v polovině listopadu přelezl v Teplicích plot a z garážového stání odcizil kufr s laserem a tři úhlové brusky.

Koncem listopadu odcizil v teplickém obchodním centru bundu, kalhoty a boty a s věcmi opustil prodejnu bez zaplacení, chytila ho ale prodavačka.

Začátkem prosince kradl v jiném obchodě, kde si pod své oblečení navlékl pánské kalhoty a prodejnu opustil, díky signalizaci bezpečnostního rámu ho ale opět chytily prodavačky.

Den před Vánoci ukradl v teplickém hypermarketu třicet čokolád, opět ho ale chytila ostraha. "

Je také podezřelý, že si v polovině ledna půjčil v hospodě od kamaráda mobil, následně podnik opustil a telefon prodal. Kriminalisté chtěli obviněného poslat do vazby, státní zástupce ale podnět neakceptoval, takže na soud, u kterého by si mohl vyslechnout verdikt až tříletého vězení, bude čekat lapka na svobodě," uvedl mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru