Teplice - Netradiční interaktivní výstava začíná první říjnový den v Galerii Teplice. Pravěká monstra tam můžete obdivovat celý měsíc každý den mezi 10. a 18. hodinou. Každou sobotu budou interaktivní dinosauří dílničky od 14 do 17 hodin.

Děti se mohou těšit na gigantické, pohybující se dinosaury na kterých se budou moci povozit, sobotní dinosauří dílničky, spoustu dárků a zábavy.

Program výstavy:

4. 10. - Po stopách dinosaurů

Zábavné odpoledne nejen pro děti, expedice po exponátech dinosaurů plná otázek, tajenek, hádanek a kvízů o dinosaurech. Za správné odpovědi obdrží průzkumník diplom a dino odměnu

11. 10. - Archeologická dílna

Odpoledne na téma archeologie. Výroba dinosaurů z barevné plastelíny, výroba dinosauřích mýdel, výroba odlitků ze sádry. Pro všechny děti sladké i věcné odměny.

18. 10. - Pravěké vaření

Kulinářské odpoledne na téma dinosauři. Dinosauří kostra z těstovin, zdobení perníčků ve tvaru dinosaura, dinosauří dortíky, pečení sušenek s dinosauří stopou.

25. 10. - Dinosauří výtvarná dílna

Výtvarné odpoledne pro šikovné děti. Tvorba dinosaurů z papíru, otiskem ruky, výroba dinosauřích obrázků na zavěšení, výroba dino vajíčka, velké množství omalovánek a vystřihovánek dino.

Do kina za speciální cenu

Každou sobotu a neděli se také konají od 13 hodin dětská představení v multikině PREMIERE CINEMAS za speciální cenu 69 Kč pro děti i dospělé.

  • sobota 4.10. - Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana
  • neděle 5.10. - Putování s dinosaury
  • sobota 11.10. - Lego Movie
  • neděle 12.10. - Zvonilka a piráti
  • sobota 18.10. - Rio 2
  • neděle 19.10. - Vzhůru do pravěku
  • sobota 25.10. - Khumba
  • neděle 26.10. - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru