Bílina - Jako provozovatelé Hotelu u Lva v Bílině reagujeme na informace, které někdo zveřejňuje na různých pamfletech po našem městě a dále v politickém programu BSD pana místostarosty Zdeňka Rendla, a proti kterým se musíme ohradit.

V těchto materiálech je shodně uvedeno, že máme snahu převést peníze ze zdravotnictví do rekonstrukce Hotelu u Lva. Jelikož se zmíněným převodem ze zdravotnictví na rekonstrukci hotelu nikdy nezabývala ani rada a ani zastupitelstvo, nechápeme, jak toto může pan Rendl nechat ve svém volebním programu zveřejnit. Je také s podivem, že se taková informace objevila jak na vulgárním pamfletu, tak v programu BSD a v obou materiálech jsou formulace totožné, což může vést k myšlence, že jde i o totožného autora. Nevěříme, že by podobná fikce mohla napadnout dvě na sobě nezávislé osoby.

Jako provozovatelé Hotelu u Lva jsme byli vedením města požádáni o sponzorský dar pro nadcházející komunální volby. Tuto žádost jsme odmítli a od té doby se zveřejňují kolem hotelu tyto nepravdivé informace.

Provozujeme městský hotel 12 let a platíme za něj nájem dle smlouvy, která ukládá povinnosti jak nám, tak i vlastníkovi, což je město. Jedná se o nemovitost města a o tu by se město mělo řádně starat, což bohužel nečiní. Minulý rok jsme po dohodě s vedením města přistoupili dobrovolně na zvýšení nájmu dle cenové mapy, která platí pro všechny nebytové prostory v majetku města. Dále jsme hotel vybavili svým zařízením také nad rámec prvotní dohody. Stav hotelu je havarijní, a to konstatovali i současní zástupci města, kteří si na stav hotelu nechali vypracovat znalecký posudek, který jednotlivé nedostatky dopodrobna popisuje a označuje jako havarijní.

Navíc v době, kdy pan místostarosta Zdeněk Rendl zveřejnil svůj volební program, práce na odstranění havarijního stavu již začaly. O to více jsme tedy zveřejněným programem překvapeni a zmateni, jelikož v něm je popírána skutečnost. Nevíme, co se za lživými informacemi skrývá, ale jsme obchodní společnost a musíme na tyto lži, ač neradi, reagovat z důvodu možného poškození jména u našich zákazníků, jelikož jsme žádných nadstandardních výhod ze strany města nikdy neužívali, spíše naopak. Město se k hotelu nechová jako správný majitel. Pokud by nedostatky, na které jsme upozorňovali, byly odstraňovány bez odkladu, nikdy by se hotel nemohl dostat do takového stavu, v jakém je v současné době. I náklady na odstranění by určitě nebyly tak vysoké.

Pane místostarosto Zdeňku Rendle, přestaňte o nás v rámci svého politického boje šířit lži a jakkoliv naši společnost vtahovat do politického soupeření. Takto to po osobních zkušenostech můžeme s čistým svědomím nazvat.

Pavel Musil a Zdeněk Wicht
WAMB v.o.s. – provozovatel Hotelu „u Lva"

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru