Zapomeňte na dietu. Vůni grilovaných žebírek neodoláte
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice - O víkendu od 9. do 10. února připravili v teplickém Zahradnictví Dvořák a syn nelítostný útok na chuťové buňky, ale i peněženky návštěvníků. Konají se tu Farmářské trhy, které tradičně nabízejí řadu dobrot a potravin z biologického chovu a zemědělství. Letos je pro trhy vyhrazený prostor ve velkém venkovním vyhřívaném stanu.

Můžete si dát vynikající dršťkovou polévku, nakoupit voňavé produkty Uzenin z komína a zabíjačkové speciality. Voní tu grilovaná klobása, žebírka a jaternice z parostroje nebo třeba pečené koleno. Milovníci sýrů se nebudou chtít odlepit od stánku farmy Držovice, která tu nabízí kozí, kravské a ovčí sýry a další domácí produkty.

U stánku Mlsného Filipa budete váhat, který z domácích džemů vyráběných z lokálního ovoce si vybrat. Rodinná pekárna PeDu vám nabídne poctivé chleby a bílé pečivo bez éček. Například pecen chleba velký jako kolo od vozu. Pro přátele můžete koupit domácí sirupy, vyráběné z čerstvých bylinek, které určitě potěší jako dárek. Svoji nabídku tu prezentuje také Pivovar Ossegg a Moštárny Louny. Uvnitř zahradnictví pak můžete ochutnat a koupit některé z odrůd jablek ze Sadů Klášterec.

Farmářský víkend v Zahradnictví Dvořák a syn v Teplicích, zaměřený na poctivé potraviny, končí v neděli v 19 hodin. Otevřeno mají už od osmé hodiny.

0902farmatrhy2

Foto: Ilona Kaulfuss

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru