Šestatřicetkrát odsouzený muž znovu kradl. Usvědčila ho domovní prohlídka, hrozí mu až pět let vězení
Ilustrační foto: Pixabay.com
Teplice

Teplice - Policisté dopadli zloděje, který má na svědomí vloupání do dvou večerek. Osmašedesátiletý recidivista je podezřelý, že se na konci roku vloupal v Teplicích do večerky, ze které odcizil přes tři sta krabiček cigaret a tabák, škoda byla vyčíslena na třicet tisíc korun.

V neděli před půlnocí se vloupal do prodejny potravin, kde si do tašek naložil asi 130 krabiček cigaret, přibral i lahev vodky a peníze, které našel v pokladně. Z lupu se ale dlouho netěšil, už v pondělí u něj kriminalisté provedli domovní prohlídku, při které věci z druhého vloupání zajistili a podezřelého zadrželi.

"V minulosti 36krát odsouzený muž byl obviněn z přečinu krádeže a byl podán podnět k podání návrhu na jeho vzetí do vazby. Pokud bude uznán vinným, může se vrátit do jemu důvěrně známého vězeňského prostředí až na pět let," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru