VIDEO: Do hor dorazila červenobílá kavalerie! Takhle se tu bojuje se sněhem
Těžká technika hasičů pomáhá zasypanému Božímu Daru. Foto: HZS ČR
Teplice

Krušné hory – Kalamitní stav je vyhlášený v Božím Daru v Krušných horách. Silničáři museli zavřít aktuálně silnici v Klínech na Mostecku, ráno byla neprůjezdná komunikace na Moldavu na Teplicku. Neprojedete ani na Výsluní.

Starosta města Boží Dar požádal hasičský záchranný sbor o pomoc při zprůjezdnění komunikací ve městě s ohledem na vyhlášený kalamitní stav. Na místo přijela technika hasičů z Karlových Varů a těžká mechanizace ze záchranného útvaru ve Zbirohu. Předpokládá se, že zásah potrvá celý víkend. O pomoc už požádaly také obce v okolí.

Lidé by měli do samotného města vjíždět pouze tehdy, pokud zde mají zajištěné ubytování s parkováním. Některé místní komunikace jsou prozatím s velkým rizikem průjezdné jen pro zásobování, a to v šíři menší než 2,5 metru. Sněhové bariéry místy dosahují až 1,5 metru.

V sobotu v poledne údržba silnic znovu uzavřela silnici mezi Klíny a Mníškem na Mostecku. Policisté ráno odkláněli dopravu na Teplicku na silnici na Moldavu, a to už v Hrobu. Moldavská dráha jezdí, nástupiště se nepodařilo vyčistit, také v této obci platí kalamitní stav v obci! Podle našich informací je aktuální neprůjezdná silnice Výsluní – Rusová na Chomutovsku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru