Hráč málem přišel o výhru. Chtěla ho o ni připravit povedená dvojice z Teplicka
Ilustrační foto
Teplice

Most, Teplice - O svoji výhru nepřišel jeden hráč v jedné mostecké herně. Když u herního automatu zjistil, že vyhrál několik tisíc korun, zamířil k pultu k obsluze herny. Následně ale zjistil, že výherní lístek v automatu chybí.

Policisté obvodního oddělení v Mostě zjistili, že výherního lístku se měla zmocnit dvojice, která v herně též hrála na automatech. "Ta měla lístek ve výherním automatu nalézt a ponechat si ho, tím nesplnila zákonnou povinnost, když potvrzení o výhře neodevzdala obsluze," uvedla k případu mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Policisté na základě šetření sdělili podezření z přečinu zatajení věci 40leté ženě a 34letému muži, oba z Teplicka. Výherce nakonec svoji výhru získal.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru