AKTUÁLNĚ: Kluzké silnice plné sněhu po celém kraji! Kde všude jsou teď havarovaná auta
Čtvrtek 20. prosince, 8 hodin ráno. Silničáři při práci na Meziboří na Mostecku. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Ústecký kraj – Sněžení zasáhlo v noci ze středy na čtvrtek prakticky celý Ústecký kraj. Na aktuální situaci jsou zvědaví hlavně řidiči. Jak se tedy právě teď jezdí?

Podle informací dopravního servisu Policie ČR jsou silnice prvních tříd v nižších polohách mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností, neboť dál sněží. Na silnicích nižších tříd bude rozbředlý nebo uježděný sníh. V horských oblastech na silnicích druhých a třetích tříd leží vrstva nového sněhu a další padá. Dálnice mezi Ústím a Drážďany je nejprve s rozbředlým sněhem, výše potom i s vrstvou sněhu a může být kluzká. V okolí Měděnce na Chomutovsku počítejte s ledovkou.

Kde jsou aktuálně havárie?

V Roudnici nad Labem policisté vyšetřují střet dvou osobních automobilů na kruhovém objezdu u Kauflandu. U obce Čížkovice se střetla dvě vozidla. V Postoloprtské ulici ve Staňkovicích na Žatecku je po nehodě odstavené havarované vozidlo. V Libočanech u Žatce se srazila dvě auta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru