Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice – Do obchodu s klenoty a hodinkami v Krupské ulici v Teplicích vcházejí dva muži. Jeden z nich po chvilce vytahuje krátkou střelnou zbraň, další prodavačku pravděpodobně oslepuje sprejem. Tak vypadá pondělní dopolední přepadení na záběrech z bezpečnostní kamery.

K loupeži došlo v pondělí před jedenáctou hodinou dopolední. K prvním dvěma mužům se následně připojili další dva. Z vitrín začali dva z nich na záběrech před kamerou přendávat jejich obsah do připravené kabely. Co se děje ve vedlejší místnosti, není ze záběrů patrné. Lupič s pistolí se pak ještě naklání ke kase.

https://www.youtube.com/watch?v=tFdtHhmSyZo

Přepadení si vyžádalo uzavření několika ulic v centru Teplic. Připravena byla i sanitka, protože nejprve nebylo zřejmé, zda nedošlo ke zranění. Dokonce se mluvilo i o rukojmí, tuto informaci ale nikdo z oficiálních míst nepotvrdil. Čtveřice zmizela před příjezdem policie. Použila k tomu staršího stříbrného Renaulta Lagunu v kombi provedení, jak ukázaly záběry z městských kamer.

Nad městem přelétával během dne policejní vrtulník. Pokud osoby ze záběrů poznáte, kontaktujte policii na čísle 158 nebo kterékoliv obvodní oddělení.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru