AKTUÁLNĚ: Ozbrojená loupež v Teplicích! Klenotnictví obklíčili policisté se samopaly
Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Teplice - Ani ne po týdnu je znovu uzavřená část Teplic. Po vraždě, ke které došlo v minulém týdnu v nákladní ulici v Teplicích, nyní policisté zasahují v Krupské ulici v centru města.

Ulice je uzavřena, policisté dali přes cestu pásku. Na místě je několik policejních aut u televizních štábů a připravená sanitka. Z důvodu uzavřené ulice není v tuto chvíli přesně vidět, co se u přepadeného zlatnictví děje.

1712loupez1

Foto: Oldřich Hájek

Kvůli několika uzavřeným ulicím jsou v okolí obchodního domu Galerie a Fontána kolony aut. Policejní páska je i u budovy magistrátu. Městská policie tam ale pouští pouze zaměstnance a nikoho dalšího.

1712loupez2

Foto: Oldřich Hájek

„Pachatelé stačili před příjezdem policistů utéct,“ řekla pro server iDNES.cz policejní mluvčí Ludmila Světláková. Podle našich informací mělo jít o čtyři pachatele, tuto informaci však zatím nemáme potvrzenou.

1712loupez3

Foto: Oldřich Hájek

1712loupez5

Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru