Cizince soud vyhostil z České republiky, přesto se tu dál zdržoval a kradl. Skončil ve vazbě
Ilustrační foto: Pixabay.com
Teplice

Teplicko - Z přečinů krádeže, maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku byl obviněn 36letý cizinec.

Je podezřelý, že se minimálně od konce srpna letošního roku zdržoval na území České republiky, konkrétně v okrese Teplice a na území města Prahy, přestože si byl vědom skutečnosti, že má soudem uložen trest vyhoštění z územní České republiky ve výměře 2 roků s lhůtou k vycestování nejpozději do 26. 8. 2018.

Dále je podezřelý, že koncem října našel v Teplicích nepřenosnou tankovací kartu, kterou si ponechal pro svoji potřebu. Hned den poté odcizil v teplickém supermarketu dvě balení tabáku, která si schoval do kapsy a bez zaplacení prošel pokladní zónou.

"V úterý byl zadržen v pražském hypermarketu, kde na prodejní ploše odcizil balení ponožek. Protože se jedná o recidivistu a je důvodná obava, že by se na svobodě dopouštěl další trestné činnosti a zároveň by se mohl vyhýbat trestnímu stíhání, zaslal vyšetřovatel státnímu zástupci návrh k podání podnětu na umístění obviněného do vazby," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru