AKTUÁLNĚ: Namrzlé silnice! Na nájezdu na dálnici v Teplicích havaroval starší bavorák
Havárie při nájezdu na dálnici. Foto: čtenářka
Teplice

Teplice - Řidiči, pozor na namrzlé silnice. Mohou klouzat. To se mohlo stát také příčinou ranní dopravní nehody při nájezdu na dálnici ve směru na Ústí nad Labem.

Ve svodidlech tam skončilo osobní vozidlo značky BMW. Nemáme informace, že by při karambolu došlo ke zranění osob. Automobil zasahuje do silnice, na místě je dopravní policie. Úsek je s opatrností průjezdný.

Havarovalo se i jinde v regionu. Ke střetu osobního automobilu s lampou veřejného osvětlení došlo ve středu ráno na okraji Ústí nad Labem ve Střelecké ulici ve směru k dálnici. Havarované vozidlo zůstalo v jednom jízdním pruhu, může bránit provozu v části vozovky. Na místě jsou dopravní policisté, silnice je lehce namrzlá. Při havárii nedošlo ke zranění osob.

0512nehodaul

Havárie v Ústí nad Labem. Foto: čtenářka

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru