Sauna v bílinské plavecké hale by mohla dostat venkovní ochlazovnu. Můžete se vyjádřit k návrhu
Vizualizace. Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina - Sauna v budově plavecké haly by mohla dostat venkovní ochlazovnu. V současné době je návrh vizualizace k dispozici veřejnosti na informačním panelu přímo v prostoru odpočívárny sauny a lidé jej mohou připomínkovat zápisem do přiloženého záznamníku. Tam je místo nejen k zapsání poznámek k samotné stavbě, ale i k uvedení názoru, zda bude mít záměr pro provoz sauny přínos.

Chladná odpočívárna by nebyla zcela venkovní, ale na stěně u potoka bude možnost otevřít skleněnou stěnu. Zcela venkovní odpočívárnu nelze zrealizovat s ohledem na požárně bezpečností řešení stavby a také s ohledem na každodenní údržbu prostoru, která by byla velice složitá. Informuje o tom město Bílina na svých facebookových stránkách.

Odpočívárna by vznikla na rohu budovy u vchodu do Zelené haly. Stávající betonová terasa na nábřeží potoka by byla zastřešená, stěny z větší části prosklené. Prostor bude napojený na stávající dveře sauny.

Město Bílina také připravuje revitalizaci areálu hřbitova a koupaliště na Kyselce. Podobně jako u projektu nové odpočívárny u sauny nabídne plány k připomínkování veřejnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru