Teplice - Eva Husáková z Teplic vyhrála před 8 lety prestižní kadeřnickou soutěž Czech and Slovak Hairdressing Awards v kategorii objev roku a v listopadu slaví 10. výročí svého působení. Před čtyřmi lety si otevřela v Teplicích Kadeřnické studio Eva Husáková.

Jak vzpomínáte na své vítezství v prestižní kadeřnické soutěži Czech and Slovak Hairdressing Awards?

Na vítězství vzpomínám velice ráda, protože jsem ve vítězném roce 2010 byla začátečnicí ve svém oboru a získala jsem ocenění objev roku ČR a SR.
Prvenství v této soutěži mě motivovalo do další práce a k neustálému zlepšování se v oboru, který je zároveň mým koníčkem.

Před 4 lety jste si otevřela vlastní kadeřnické studio, co doporučit začínajícím kadeřníkům?

Začínajícím kadeřníkům bych určitě doporučila začít v týmu zkušenějších kolegů, od kterých se mohou učit a sbírat zkušenosti.

Kde kadeřnické studio nalezneme? Jaká je otevírací doba?

Kadeřnické studio Eva Husáková naleznete v Teplicích, ulice U Nádraží 904/14.

Otevírací doba je dle objednávek. Kontakt do našeho studia pro objednání je 732 448 463 nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..



Je něco, čím se od jiných studií a kadeřníků lišíte?

Klienti se u nás musí předem objednat, což není tak neobvyklé, ale jednoznačnou odlišnost vidím v tom, že pokud se k nám klient objedná, tak jde vždy na řadu v domluvený čas a věnujeme pouze a pouze jemu. Zakládám si na komfortu a kvalitě a díky tomuto systému toho mohu dosahovat.

S jakou vlasovou kosmetikou pracujete?

Pracuji s profesionální, špičkovou vlasovou kosmetikou JOICO, která je mým jediným dodavatelem už několik let.

Jaké maté plány do budoucna?

Ráda bych se zdokonalovala také v zahraničí, kde člověk získá nové zkušenosti a ty poté předávala ve formě školení nově začínajícím kadeřníkům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru