UPOZORNĚNÍ: Nemocnice bude část soboty odklánět rodičky mimo Teplice, v pavilonu nepůjde elektřina
Nemocnice Teplice. Ilustrační foto
Teplice

Teplice - V sobotu 13. října dojde v pavilonu F Krajské zdravotní - Nemocnici Teplice k opětovné plánované opravě rozvodné skříně. V důsledku této opravy bude v časovém období 13:00 - 16:00 hodin přerušena dodávka elektrické energie do pavilonu, bez možnosti využití náhradního zdroje energie.

Odstávka bude řešena jak organizačními změnami uvnitř nemocnice, tak také krátkodobým uzavřením některých zdravotnických pracovišť a směřováním pacientů v rámci společnosti Krajská zdravotní mimo teplickou nemocnici. O trpělivost žádá Krajská zdravotní pacienty, kteří budou v sobotu 13. října potřebovat zprávy z ambulancí chirurgických oborů, ty bude možno vydat až po obnově dodávky energie.

Odstávkou budou dotčena tato oddělení:

  • příjmové chirurgické ambulance,
  • chirurgická lůžková stanice včetně jednotky intenzivní péče,
  • gynekologicko-porodnické oddělení,
  • stanice patologických novorozenců,
  • ortopedické oddělení,
  • urologické oddělení,
  • anesteziologicko-resuscitační oddělení,
  • včetně všech těchto oborových operačních sálů.

„V souvislosti s touto opravou je nutno v sobotu 13. října od 00:00 do 16:00 hodin uzavřít porodní sál a odklánět rodičky mimo Teplice, od 10:00 do 16:00 přerušit příjem pacientů, u nichž je předpoklad provedení neodkladného operačního výkonu a od 08:00 do 16:00 hodin zastavit příjem pacientů vyžadující resuscitační péči na anesteziologicko-resuscitačním oddělení teplické nemocnice. Pacienti budou transportováni do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem,“ uvedl ředitel zdravotní péče Krajské zdravotní - Nemocnice Teplice MUDr. Tomáš Hrubý s tím, že diagnosticko-léčebný proces nebude narušen. Provoz laboratorního a RTG komplementu bude zajištěn beze změn.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru