Výtěžek z charitativního běhu pomůže dětskému dennímu rehabilitačnímu stacionáři teplické nemocnice
Foto: KZ
Teplice

Krupka - Studenti a pedagogové Biskupského gymnázia, Základní školy a Mateřské školy Bohosudov uspořádali v sobotu 6. října 2018 šestý ročník „Charitativního běhu Krupkou aneb Pomáháme teplické nemocnici“.

Letos se organizátorům povedlo vybrat ve prospěch teplické nemocnice na startovném a dobrovolných příspěvcích částku přesahující 23 700 korun.

Mgr. Kateřina Vágnerová, hlavní sestra Krajské zdravotní - Nemocnice Teplice uvedla, že letos výtěžek putuje na zvelebení zahrady dětského rehabilitačního stacionáře v ulici Kmochova cesta. „Velmi si dlouholeté podpory Biskupského gymnázia vážíme a spolu s dobrovolníky se také na této akci podílíme. Naše zdravotnická pracoviště věnují každoročně do dobrovolné dražby poukázky na bezplatná vyšetření. Letos například mohu zmínit kardiologickou prohlídku pro sportovce, kompletní vyšetření očí, oblíbený chemický peeling a jiná ošetření. Ovšem největší úspěch zaznamenali háčkovaní medvědi, které udělala naše koordinátorka dobrovolníků Petra Suchomelová,“ dodala Mgr. Kateřina Vágnerová.

Návštěvníci během sportovního a zábavního dne zhlédli doprovodný program, který nabídl například ukázku agility, canisterapie, slackline nebo tvůrčí dílnu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru