Na dálnici D8 shořel autobus v problematickém místě, doprava vede objížďkami
Ilustrační foto: Radek Krahulík / HZS Praha
Teplice

Dobkovičky - Požár autobusu u Dobkoviček uzavřel v neděli odpoledne část dálnice D8. Na místě zasahují hasiči. Nikomu se nic nestalo.

K požáru vozidla došlo na 56. kilometru ve směru na Prahu v místě, kde je dálnice svedena do jednoho dálničního pruhu. Podle policie došlo k požáru pravděpodobně kvůli technické závadě. Objízdná trasa vede přes exit 52 a 65.

Podle informací regionálního Deníku jel autobus z Bíliny na jih Čech a byl plný penzistů. Kvůli pohybu lidí na nebezpečném místě vyjel k poškozenému vozidlu také evakuační autobus hasičů z lounské stanice.

Na kameře, která je v tomto dálničním úseku umístěna, bylo krátce po sedmnácté hodině možno pozorovat na místě ještě několik hasičských aut, silničáři a odtahové vozidlo, které nepojízdný autobus odstraní z dálnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru