Zlodějka šla po masu. Do kabelky si naskládala dvě kila roštěné a salámy
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Teplice

Teplice - Před soudem skončí 41letá žena, která minulý týden kradla v teplickém supermarketu. Zaměřila si na maso a uzeniny.

Zlodějka si do kabelky postupně naskládala dvě kilové balení roštěné a dva salámy, se zbožím v hodnotě téměř 1300 korun prošla pokladnami, aniž by za něj zaplatila. „Není to poprvé, co kradla, za majetkovou trestnou činnost už byla žena v minulosti odsouzena k obecně prospěšným pracím, které však dosud ani z části nevykonala,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Ženu policisté obvinili z krádeže a opět ji čeká soud. Pokud bude uznána vinnou, mohl by ji soudce poslat v krajním případě až na tři roky za mříže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru