Policisté dopadli zlodějku, která kradla v obchodech. Jednou obrala i lázeňské hosty
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Policistům se podařilo chytit zlodějku, která se v uplynulých týdnech dopouštěla na Teplicku majetkové trestné činnosti. Kradla v prodejnách a obrala i lázeňské hosty. Pachatelkou je 28letá recidivistka.

Osmadvacetiletá žena je podezřelá, že koncem července vnikla oknem do prodejny, kde vypáčila pokladnu a odcizila z ní deset tisíc korun, k tomu si ještě v prodejně přibrala dva sety kosmetiky. O několik dnů později vzala na prodejní ploše prodejny drogerie toaletní vodu v hodnotě několika set korun. Tentýž den o několik hodin později ukradla v jiné drogerii dva parfémy.

Poslední krádeže se měla dopustit minulý týden. „Otevřeným oknem vnikla do lázeňského domu, kde z pokoje hostů odcizila peníze, parfémy, oblečení, boty a další věci v hodnotě téměř osm tisíc korun,“ popsal poslední krádež policejní mluvčí Daniel Vítek.

V minulosti sedmkrát odsouzená žena byla obviněna z přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Na soud, u kterého si v případě uznání viny může vyslechnout verdikt až tříletého vězení, bude čekat ve vazbě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru