Zánět v očích, zablešený, s rozežranou kůží. Útulek hledá nového majitele pro týraného Gulivera
Guliver je podle pracovníků útulku neskutečně vděčný za každý kontakt s hodným člověkem. Zdroj. AniDef –útulek Žim
Teplice

Teplicko – Útulek Žim hledá nového hodného majitele pro týraného německého ovčáka jménem Guliver. Záchrana pro něj přišla na poslední chvíli, ze svých útrap se stále léčí.

Zhruba osmiletý pes byl původnímu majiteli odebrán kvůli týrání. Útulek Žim ho přijal z teplického útulku. Guliver má zánět v očích, uších, lysinu na zádech, byl zablešený, měl místy až rozežranou kůži. Pracovníci útulku by pro něj rádi našli domov, kde by v lásce a klidu dožil.

„Guliver je neskutečně vděčné stvoření. Ještě jsme neviděli psa, který by se nechal tak trpělivě ošetřovat, koupat, kapat do očí i uší, psa, který je tak zanedbaný, psa, který je vděčný i za takový kontakt s člověkem, který by jinému byl nepříjemný, jakoby věděl, že mu pomáháme,“ napsali pracovníci na facebook útulku s jehož pomocí Guliverovi hledají nového majitele.

Guliver je podle nich klidný, mohl by být i v domácnosti s rozumnými dětmi a jinými pejsky. Ideální by pro něj byl domek se zahradou, aby nemusel zdolávat moc schodů, kdykoliv se mohl projít, ale spát v teple. Do adopce odejde na základě podepsání adopční smlouvy, odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný.

1308guliver1

1308guliver2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru