Na Miladě bude v sobotu zahájena sezona s bohatým programem
Jezero Milada. Foto Magistrát města Ústí
Co se chystá

Ústí nad Labem – Atletka Kateřina Baďurová Janků, vicemistryně světa ve skoku o tyči, bude hostem zítřejšího zahájení letní sezony na jezeře Milada. Podpoří sportovní program zábavného dne, zejména projekty Atletika pro děti a Atletika pro celou rodinu. Ve 14 hodin také zahájí svou autogramiádu a přibližně hodinu bude rozdávat podpisy fanouškům.

Atletickou zónu najdou zájemci na hlavní pláži rekultivovaného jezera. Nejmenší sportovci ve věku 5 – 11 let si vyzkoušejí hod pěnovým oštěpem, skok do dálky z místa nebo slalomovou trať. Pro všechny děti jsou po absolvování víceboje připraveny odměny.

Zábavný program na Miladě, spojený se zahájením letní rekreační sezony, potrvá od 13 do 17 hodin. Součástí jsou i ukázky aut, závody v jízdě na kolečkových saních, pohádky, divadlo, soutěže a další atrakce pro děti, výletní vláček, jízdy na loďkách, ukázky činnosti hasičů, policistů a záchranářů. Chybět nebude ani oheň a špekáčky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru