Novosedlice – Bojíte se rádi? A zajímává vás historie? Tak tohle je akce právě pro vás. Ke stoletému výročí založení Československé republiky pořádá v pátek 23. března obec Novosedlice a místní skupina Českého červeného kříže Novosedlice, Dubí a Proboštova naučnou stezku odvahy.

Stezka povede přes novosedlický hřbitov a na trase se účastníci budou potkávat s historickými postavami naší země. Trasa je dlouhá necelý kilometr a půl a bude osvětlena svítícími tyčemi a svíčkami. Soutěžit se bude také o znalost postav. Akci bude moderovat praotec Čech.

Sraz zájemců je ve 20.00 hodin v novosedlickém parku u autobusové zastávky. Návštěvníci se mohou těšit i na soutěže, ohnivou show a samozřejmě občerstvení - například domácí guláš, jablečné lívance se skořicí nebo svařené víno.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru