Bílina - Schmettanova vila v Bílině se již brzy zaplní krásou. Fyzickou, smyslovou, emocionální i sociální a především ženskou. V sobotu 11. listopadu od 18 hodin se zde uskuteční Beauty Ladies.

Nejen ženy a dívky se mohou těšit na formát úspěšné taneční a módní přehlídky, která se každoročně koná v dubnu v Teplicích. Tentokrát se její organizátorka Libuše Rážová z taneční skupiny Bolly Ladies rozhodla oblíbenou akci přenést i do Bíliny. Ve spolupráci s majitelkami módního butiku Beauty 2000, Ladou Fantovou a Pavlou Vrábelovou vznikl projekt Beauty Ladies. Spojení názvů obou pořadatelů současně plně vystihuje náplň události, vše pro krásu žen. Na své si určitě přijdou i muži.

Diváky čeká vystoupení několika tanečních skupin, jež nabídnou několik tanečních stylů, například ústecká Karima, Ameera Shahrazad + Trio Ameera Shahrazad + Let´s Burlesque! z Mladé Boleslavi, nebo teplické Bolly Ladies, Shaffron Tribe či Duo Marlen + Marlenky. Uvidíte Bollywood dance, American Tribal Style, tanec se závojem, Pop Orient, Arabské flamenco, burlesque, tanec s hedvábnými vějíři a chybět nebude ani starý dobrý kankán.

„Akce v Bílině bude pro nás také důvodem k oslavě. Pro členky taneční skupiny Bolly Ladies se jedná již o sté veřejné taneční vystoupení. Jsme velmi rády, že to bude právě v Bílině. Děkujeme za možnost využít pro naši akci prostory Víceúčelového komunitního centra Bílina, jehož partnerem je mimo jiné i FOD Klokánek. A na Klokánek budeme myslet i v průběhu večera, kdy bude pobíhat sbírka materiální pomoci pro děti z Klokánku Teplice,“ uvedla Libuše Rážová.

Návštěvníci totiž mohou s sebou přinést dárek pro děti z teplického Klokánku, třeba trvanlivé potraviny, vitamíny a léky, školní potřeby, dětské kosmetické přípravky a drogistické zboží i sladkosti, za odměnu obdrží každý dárce malý dárek z ruční tvorby dětí z Klokánku.

Módní přehlídka bílinského butiku Beauty 2000 nabídne módu pro ženy všech velikostí a každého věku. Modely ve velikosti S - XXL z kolekce podzim-zima 2017/2018, společenské a večerní šaty sezony 2018, vše doplněno krásnými šperky. Jak je již u tohoto oblíbeného butiku zvykem, módní kreace opět předvedou takzvané ne-modelky. Díky tomu si divačky mohou lépe představit, jak by modely slušely i jim. Beauty 2000 nachystal pro tento večer i jedno překvapení.

„Jsem velice ráda, že účast na akci přijala finalistka Miss Prima křivky 2017 Štěpánka Poláková, která se stane pro tento večer naší modelkou a také přislíbila rozhovor, takže se můžete těšit na pár pikantností ze zákulisí soutěže a možná i na malé překvapení, týkající se talentu této sympatické a charismatické dámy,“ uvedla Lada Fantová.

Akci bude provázet i další doprovodný program, například prezentace kadeřnic Karly Šilingové a Jiřiny Štalmachové, ze Studia Christina, kosmetické poradkyně MARY KAY Lucie Kratochvílové, fotografky Michaely Ryjáčkové, či masérky z bílinského studia Doteky světla.

Beauty Ladies se uskuteční 11. listopadu od 18 hodin v Schmettanově vile v Bílině. Jedná se o objekt Víceúčelového komunitního centra, známého také jako Starostova vila, který byl po nákladné rekonstrukci znovu otevřen v listopadu 2015. V průběhu večera bude prostor si tento krásný objekt prohlédnout. Více informací o vile najdete zde: http://vkcbilina.cz/vkcbilina/.

Mediálním partnerem akce Beauty Ladies je zpravodajský a informační portál, patřící do rodiny e-deníků v Ústeckém kraji, www.e-teplicko.cz. Vstupenky na akci zakoupíte v butiku Beauty 2000 na adrese Mírové náměstí 87 Bílina, více informací najdete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru