Casanova tentokrát navštíví podsvětí. Prohlídky duchcovského zámku budou potmě
Ilustrační foto. Zdroj: zámek Duchcov
Co se chystá

Duchcov – V sobotu 21. října se budou konat poslední letošní kostýmované oživené prohlídky expozic duchcovského zámku. Správa zámku je připravuje ve spolupráci s Divadlem V Pytli a Petrem Stolařem, který se zhostí role Giacoma Casanovy v potemnělých zámeckých interiérech.

Na prohlídky se dostanete po patnácti minutách, vstupy začínají v 18:00, 18:15, 18:30, 18:45 a 19:00 hodin. Délka jedné prohlídky činí zhruba 60 minut. V zámeckém sklepení se můžete těšit na nejedno překvapení. Vstupné stojí 160 korun, zlevněné 140 a rodinné 400 korun.

Slavný italský svůdník, cestovatel a dobrodruh Giacomo Casanova se tentokrát dostane do podsvětí. Za poslední léta tam ještě nebyl. Bude to skutečnost nebo jen sen? Pojďte s ním i vy prožít hrůzostrašné příběhy, o kterých by se vám jinak ani nezdálo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru